Äntligen har du tagit steget och ska ut på en ny dejt med någon du har funnit intressant, Grattis!

Då är det dags att bestämma var ni ska ses på er dejt. Om du är en person som lätt blir nervös och kanske får tunghäfta av lite pressade situationer (som en dejt ju är) så är det att rekommendera att hitta på en dejt med en given aktivitet som ni båda kan säga ja till. Då vet ni redan innan vad som kommer att hända, och kan på det sättet förhoppningsvis få det lite lättare att slappna av. Dessutom kan det leda till flera spontanta glada skratt – och det är viktigt för att kunna känna gemenskap och kunna se att det kan finnas en framtid tillsammans.

Tips på roliga aktiviterer

Aktiviteter som kan vara roliga för en dejt kan vara bland annat bowling, barer med quiz och museum. Beroende på årstid så finns det bra aktiviteter anpassade för utomhusvistelse. Bara en enkel promenad i en fin stadsträdgård kan göra underverk som gör samtal mellan er mycket lättare. Då kan man ju prata om det som finns runt omkring en.

Det viktigaste är ändå att man inte glömmer att ha roligt tillsammans, det kan inte nog betonas. Dejten ska kännas rolig, avslappnad och trevlig. Tänk att få gå hem med fjärilar i magen efter en middag, bowling, man har spelat på spelautomater som https://nyspins.casino tillsammans eller från en rolig quiz tävling. Den känslan är ofta vad som avgör om man vill ses igen eller inte. Det värsta man kan vara med om på en dejt man länge sett fram emot är att den ska kännas som en arbetsintervju! Därför får man inte glömma att skratta tillsammans. Innan ni ses första gången kan det vara en god idé att försöka hitta något gemensamt som man båda finner roligt – kanske har ni sådan tur att ni har samma typ av humor. Sådant kan helt klart spela in för en fortsatt relation.